La Farmàcia va ser fundada per Mª Rosa Verdés i Martí l’any 1965 i des de llavors han passat moltes coses: ens hem traslladat de local, hem crescut i hemcanviat de nom. Ara som Farmàcia Cristina Casas.

La Farmàcia ha evolucionat molt en aquests anys i nosaltres també, hemampliat serveis i ens hem adaptat als canvis del món amb noves tecnologies iuna nova mirada sobre la salut, el benestar i la prevenció.

El nostre objectiu és el vostre benestar.

¿Qui som?

Cristina Casas

cristina-casas

Sóc Cristina Casas, titular d’aquesta Farmàcia, em vaig llicenciar l’any 1989. Vaig començar treballant a Suïssa, Polònia i després a Barcelona fent anàlisis, però finalment vaig decidir quedar-me a la Farmàcia de la meva mare, la MªRosa. Des de llavors he recorregut un llarg camí en el món de la Salut. M’he especialitzat en temes de medicina natural, aromateràpia i homeopatia. També en deshabituació del tabac. He après a gestionar una farmàcia, un espai on es barreja la salut, la il·lusió, la prevenció, el dolor, la felicitat i el caliu humà. Estic orgullosa de l’equip que em dona suport cada dia i m’ajuda a fer que aquest projecte es converteixi en realitat.

Maria Josep Martín

maria-josep

Hola, sóc la Mari. Sóc Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona amb una Extensió Universitària en Alimentació Mediterrània. Formada en Formulació Magistral, Aromateràpia, Homeopatia, SPDs, Risc Cardiovascular i tot el que faci falta per exercir avui dia la professió de farmacèutica. A la farmàcia sóc responsable del Programa de Manteniment de Metadona, de la Formulació, els SPDs i la Recepta Electrònica. Vint anys d’experiència a la farmàcia i amb la mateixa il·lusió del primer dia! M’agrada tractar amb la gent i ajudar-los en el dia a dia. Tinc dos nens que m’omplen d’alegria i em permeten gaudir de l’experiència de ser mare. M’agrada jugar a bàsquet des de sempre i m’ha permès fer molts amics.

Mari Carmen Zamora

mari-carmen

Hola, sóc la Mari Carmen. Sóc titulada en Administració i Finances i estic formada en Riscos Laborals i Community Manager. Vaig entrar a treballar a la farmàcia l’any 2003 com a responsable de l’administració. Amb els anys, i gràcies a les oportunitats que han anat sorgint, m’encarrego també de la gestió dels riscos laborals i fa un temps, amb moltes ganes i il·lusió, tinc un repte amb el món virtual gestionant la web i les xarxes socials. A part d’agradar-me molt la meva feina, tinc el valor afegit de treballar amb un equip de persones extraordinàries. Sóc una apassionada de la vida en general. Una freaky de les sèries i, quan puc, m’agrada llegir un bon llibre, anar a córrer o fer senderisme per la muntanya. Tot i que per davant de qualsevol afició que pugui tenir el que més m’agrada és gaudir del meu fill i de la meva família.

Silvia Montserrat

Hola, sóc la Sílvia. Sóc farmacèutica, Llicenciada per la Universitat de Barcelona, amb un màster d’Indústria Farmacèutica. També estic formada en homeopatia, teràpia bioreguladora i aromateràpia. Vaig començar a treballar en oficines de farmàcia els estius de la universitat i seguidament vaig anar a treballar a la indústria farmacèutica. Després d’uns anys vaig decidir canviar altre cop. Actualment, ja porto més de 10 anys treballant a la Farmàcia Cristina Casas. El tracte amb la gent, la varietat de la feina, treballar al costat de casa i les meves companyes fan que el dia a dia sigui gratificant. Les meves funcions a la farmàcia són l’elaboració de fórmules, SPDs i tot allò relacionat amb les teràpies naturals. Sóc mare d’una filla i la meva nova afició és la cuina macrobiòtica.

Laura Creus

Em dic Laura i sóc Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Durant la carrera vaig treballar de socorrista, tinc formació en primers auxilis, que m’ha servit de molt a nivell personal i professional. Quan vaig acabar, em vaig especialitzar en Ortopèdia pel Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona. També vaig fer un programa superior de marqueting i vendes. Però no era el que més m’agradava…Amb els anys, i degut a la meva vida personal, ara desenvolupo altres tasques a la farmàcia. M’he especialitzat en nutrició infantil i flors de Bach, és el que més m’apassiona. Sóc mare de tres fills, aficionada a l’esport, practico Crossfit. Sóc un cul inquiet, inconformista, molt pràctica. M’agrada innovar constantment. La meva filosofia a la farmàcia? La mateixa que a la vida…ajudar i fer feliç la gent que m’envolta! La meva finalitat…que quan vingueu a la farmàcia, nens i no tant nens, us sentiu com a casa!

Mónica Rubio

monica

Hola, sóc la Mónica. Sóc Tècnic en Farmàcia i vaig estudiar, ja fa més de 10 anys, al Milà i Fontanals. He tingut la sort de poder treballar del que m’agrada des que vaig acabar d’estudiar. Durant tots aquest anys, he tingut temps per formar-me en tractaments i cures d’estètica, aromateràpia, xarxes socials… La meva feina a la farmàcia ha estat molt diversa, però ara mateix m’encarrego de gestionar les recepcions de comandes. El que més m’agrada de la meva feina és el tracte amb els clients i la gran relació amb les meves companyes. Fora de la feina sóc una apassionada de la natura i els gossos, passió que comparteixo amb la meva petita Alba.

Marta Marimon

Hola, sóc la Marta i sóc farmacèutica adjunta. Vaig estudiar el Grau en Farmàcia a la Universitat de Barcelona i també he fet diversos cursos sobre ajudes ergogèniques en l’esport. Vaig començar a treballar a la Farmàcia Cristina Casas a principis de l’any 2015 i des d’aleshores que m’hi sento com a casa. Som un gran equip, amb molt bona relació, i puc aprendre moltes coses de cadascuna de les meves companyes. A la farmàcia m’encarrego de l’elaboració de fórmules i de tot el que té relació amb l’àmbit esportiu. També dirigeixo la zona dedicada a ortopèdia i la d’higiene dental. Dedico el meu temps lliure a l’esport, en concret a la triatló.

Anaïs Amoros

anais

Hola, sóc l’Anaïs, titulada en Tècnic en Farmàcia. Fa relativament poc que formo part de l’equip. Les meves tasques a la farmàcia són la recepció, l’apartat d’òptica, una part de dietètica i l’atenció al client. En el meu temps lliure m’agrada molt jugar a videojocs, jocs de rol, escoltar música i fer exercici. A més, m’encanten els animals, en especial la meva gata.

Fina Lluis

fina

Hola, sóc la Fina i m’encarrego que la farmàcia estigui “neta i polida” des de
fa 6 anys. Estic molt contenta de treballar aquí, com a persona em sento molt valorada per tot l’equip. Tinc inquietud per aprendre i ara mateix estic estudiant per obtenir el títol de Tècnic de Farmàcia, que m’agrada molt! També tinc altres aficions com ara la pintura, viatjar i sobretot llegir i fer manualitats. Ah! També col·lecciono de tot! (Punts de llibre, postals, el llibre del Petit Princep en diferents idiomes (gràcies als amics) i moltes coses més. Estic casada i tinc un fill grandet. Bé, estic a la Farmàcia Cristina Casas pel que necessiteu!

Vanesa Robledillo

Hola, sóc la Vanessa. Estic formada en dermocosmètica. Vaig començar a treballar com a consellera als Laboratoris Glaxo i després als Laboratoris Pierre-Fabre (Avéne, Galènic, Ducray, Klorane, A-derma, Elancyl i René Furterer), on vaig treballar durant 4 anys. Hi feia tasques de dermoconsellera, que consisteix en realitzar un diagnòstic personalitzat de la pell o dels cabells. Aquests coneixements aplicats actualment a la Farmàcia Cristina Casas em permeten aconsellar els productes més adients pera cada persona. El que més m’agrada és poder tractar amb les persones i dedicar a cadascuna el temps que necessita. Això no seria possible sense l ‘equip tant fantàstic, que forma la farmàcia i sobretot el “companyerisme” que hi he trobat. Sóc una apassionada dels gats i m’agrada molt la creativitat i les arts.

Joan

Hola, sóc el Joan i he estudiat per a ser Tècnic en Farmàcia a lES Milà i Fontanals. Sóc el tècnic més nou de la farmàcia; tot i així, m’he sentit molt acollit des del primer dia.
Realitzo tasques molt variades, però principalment m’encarrego de les recepcions de les tardes, gestionar encàrrecs i prendre, de tant en tant, alguna pressió arterial.
Fora de la farmàcia dedico moltes hores al voluntariat sanitari. M’agrada molt fer treballs manuals i, ara que tinc cotxe, aprofito tots els caps de setmana lliures per a fer rutes.

Vídeo presentació