La Farmacia

La
farmàcia

El nostre objectiu és el teu benestar

Som una farmàcia integrativa, tot l’equip de professionals que formem la Farmàcia Cristina Casas compartim aquesta mirada holística i assumim una manera de fer que dona prioritat al tracte continuat i proper amb el client, per ajudar-lo a aconseguir els seus objectius de salut.

Els
nostres
valors

Salut
total

La salut va més enllà de diagnòstics, malalties i medicaments, és un conjunt de factors que influeixen en el fet de sentir-se bé. El benestar, la sensació de tenir energia, l’equilibri emocional, l’alimentació, l’activitat física… Tot és salut i així ho entenem, per això ens hem format en diverses disciplines.

Farmàcia
integrativa

Com cuidem els nostres clients? Amb una mirada holística i integrativa.
Holística, mirant a la persona en tot el seu conjunt, com un tot físic i emocional.
Integrativa, unificant diferents tipus de consells, tractaments, remeis i medicines.

Prevenció
és salut

Insistim que una revisió a temps és sinònim de salut, per això oferim tot tipus d’anàlisis que, d’una manera fàcil i ràpida, ens donen informació per a poder prevenir qualsevol desequilibri. Som els teus aliats en salut.

Primera opció:
natural

Primer de tot, sempre busquem una solució amb components naturals com a resposta d’un problema de salut. Tenim una àmplia oferta de productes naturals de primera qualitat que aconsellem sempre que no hi hagi una prescripció mèdica.

Cuidem
persones

Som una farmàcia formada per persones al servei de persones.
Cada client és únic, amb el seu nom i cognoms, amb les seves necessitats específiques, que cuidem i seguim de manera individual en el seu procés de salut.

Salut
conscient

Aprendre a fer-nos responsables de la nostra salut, a conèixer-nos millor per a poder-nos cuidar millor. Tenir autocura és tenir una salut conscient. Volem ser responsables de la nostra salut i de la salut del nostre entorn.

Com fem farmàcia

Per a nosaltres, cada client és una persona única a la que volem conèixer i cuidar.

La farmàcia és un espai de salut des d’on volem acompanyar les persones en el seu procés de vida, en totes les etapes. Estem al servei dels nostres clients per aconsellar-los, ajudar-los i donar tots els serveis necessaris perquè aconsegueixin un bon estat de salut.
Ens agrada la nostra feina, ens agrada cuidar-vos.

Cristina Casas
Cristina Casas

Cristina Casas

Sóc la titular d’aquesta farmàcia. Quan vaig acabar la carrera l’any 1989, vaig començar a treballar a Suïssa, Polònia i després a Barcelona en l'àmbit de les analítiques, però finalment vaig decidir quedar-me a la farmàcia de la meva mare, Maria Rosa, i des de llavors he recorregut un llarg camí en el món de la salut. M’he especialitzat en temes de Medicina Natural, Aromateràpia i Homeopatia, així com en deshabituació del tabac. He après a gestionar una farmàcia, un espai on es barreja la salut, la il·lusió, la prevenció, el dolor, la felicitat i el caliu humà. N’estic orgullosa de l’equip que em dona suport cada dia i m’ajuda a fer que aquest projecte es converteixi en realitat.

El
nostre
equip

Lupe
Moreno Lumbreras

Sóc la Lupe, ja fa més de quatre anys que sóc tècnica en farmàcia. Des del moment en què vaig acabar els estudis al Milà i Fontanals, he estat treballant en farmàcia.
Des d’aquest mes de maig formo part de l’equip farmàcia Cristina Casas, estic molt contenta amb les meves companyes que han fet que la incorporació fos molt fàcil.
M’agrada molt el tracte amb el client i poder ajudar amb el coneixement.
Sóc mare i tinc dos fills meravellosos, que són el motor de la vida, durant el meu  temps lliure m’agrada molt gaudir de la meva família, de fer caminades per la muntanya i sortir a gaudir d’un bon dinar.

Maria Josep Martín Díaz

Maria Josep
Martín Díaz

Sóc la Mari, llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, amb extensió universitària en Alimentació Mediterrània. Estic formada en Formulació Magistral, Aromateràpia, Homeopatia, Risc Cardiovascular, SPD i tot el que faci falta per exercir la professió de farmacèutica avui en dia. Tinc vint anys d’experiència a la farmàcia i sento la mateixa il·lusió del primer dia. A la farmàcia sóc responsable del Programa de Manteniment de Metadona, de la Formulació i dels SPD i la Recepta Electrònica. M’agrada tractar amb la gent i ajudar-los en el dia a dia. Tinc dos nens que m’omplen d’alegria i em permeten gaudir de l’experiència de ser mare. M’agrada jugar a bàsquet des de sempre i he pogut compartir aquest esport amb molts amics.

Mónica

Mónica
Rubio

Sóc la Mónica, ja fa més de 10 anys que sóc tècnica en Farmàcia. He tingut la sort de poder treballar del que m’agrada des de que vaig acabar d’estudiar. Durant tots aquest anys he tingut temps per formar-me en tractaments i cures d’estètica, en aromateràpia, també en xarxes socials. La meva feina a la farmàcia ha estat molt diversa però ara mateix m’encarrego de gestionar les recepcions de comandes. El que més m’agrada de la meva feina és el tracte amb els clients i la gran relació amb les meves companyes. Fora de la feina sóc una apasionada de la natura i els gossos, passió que comparteixo amb la meva petita Alba.

Mari Carmen

Mari Carmen
Zamora

Sóc la Mari Carmen, titulada en Administració i Finances i formada en riscos laborals i community manager. Vaig entrar a treballar a la farmàcia l’any 2003 com a responsable de l’administració i amb el anys i gràcies a les oportunitats que han anat sorgint, sóc responsable també de la gestió dels riscos laborals. Des de fa un temps, amb moltes ganes i il·lusió, tinc un repte amb el món virtual amb la gestió de la web i les xarxes socials. A més d’agradar-me molt la meva feina, tinc la sort de treballar amb un equip de persones extraordinàries. Sóc una apassionada de la vida en general, una freaky de les sèries i, quan puc m’agrada llegir un bon llibre, anar a córrer, o fer senderisme per la muntanya. Ara bé, davant de qualsevol afició que pugui tenir, el que més m’agrada és gaudir del meu fill i de la meva família.

Francis

Francis
Zamora

Sóc la Francis, esteticista i dermoconsellera. Tinc passió per a formar-me i estar a l’última en aquest món i poder donar una solució a qualsevol problema de la pell. La Farmàcia Cristina Casas m’ha donat la possibilitat de desenvolupar el meu treball, que tant m’agrada, posant-me al servei de les persones que busquen una cura específica de la seva imatge a qui ajudo a trobar la solució més adient a les seves necessitats. A més, he trobat el suport d’un equip fantàstic, imprescindible per a una tasca tan important com és la salut. Tinc moltes aficions, però les que més m’agraden són viatjar i fer senderisme. M’encanten els animals i, sobretot, m’agrada gaudir amb la meva família i amistats de les meravelles de la vida.

Maria Elena

Maria Elena
Martinez

Sóc la Mª Elena, tècnica en Farmàcia. Vaig estudiar al Milà i Fontanals i vaig tenir la gran sort d’acabar els estudis i començar a treballar en aquesta feina que tant m’agrada. Des de fa un temps formo part de l’equip farmàcia Cristina Casas on hi estic molt contenta perquè som com una gran família. Farmàcia Cristina Casas em dona l’oportunitat de dedicar-me al que més m’agrada: el tracte directe amb la gent i poder-los ajudar en el seu dia a dia. També faig altres tasques relacionades amb la gestió de la farmàcia. Sóc mare de dues meravelloses filles i tinc una gosseta que és un amor. Totes tres són la passió de la meva vida. En el temps lliure m’agrada compartir moments amb la meva família i amics.

Alba Solà

Alba
Solà

Sóc l’Alba, ja fa més 12 anys que sóc tècnica en Farmàcia. Des del moment en que vaig acabar els estudis al Milà i Fontanals, he estat treballant en aquest món de forma ininterrompuda. Durant aquests anys he adquirit molts coneixements sobre homeopatia i ortopèdia tot i que, com a apassionada del món de la salut, considero que la part més important i que més m’agrada de treballar en una farmàcia, és la connexió amb les persones i l’;ajuda que els pots donar. És un orgull formar part d’aquest equip i poder aprendre nous coneixements i aportar el meu petit gra de sorra en aquesta gran família.
En l’àmbit personal haig de dir que les meves grans passions en aquesta vida són viatjar amb la família i els amics, la naturalesa, els animals, la lectura, el cinema i les activitats a l’aire lliure.

Entitats amb
les quals
col·laborem