27.11.2019

La salut, segons Cristina Casas

La salut, segons Cristina Casas
27.11.2019
Farmàcia Casas

L’OMS defineix la salut com “l’estat de complert benestar físic, mental i social”, i no sols l’absència d’afeccions o malalties. Aquí parlem tant de prevenció,  com de curació i de benestar. La meva visió de la salut és una visió integral, sostenible, on valoro la persona com un tot. En el servei com a farmàcia us acompanyem al llarg de la vida i seguim la vostra evolució. Això és el més bonic de la farmàcia i com a professional, m’agrada tenir aquesta actitud davant dels  clients.  Ens hem adaptat als canvis, crec que és fonamental. Abans, el farmacèutic únicament dispensava medicaments, i ara cal oferir el consell farmacèutic, des de la professionalitat, la formació i amb molta especialització.

Tinc clar que aquest benestar de la persona també passa per cuidar-se, per dins i per fora, per això la dermofarmàcia és un punt cabdal per a mi. La higiene, la hidratació i la cura de la nostra pell l’hem de fer amb consciència, aportant-li tots els nutrients que necessita.

Jo crec que la dermofarmàcia forma part de la salut de la persona.Per això fa mes de vint anys que vaig decidir apostar per crear una marca pròpia, una cosmètica eficaç, que funciona i que aporta confort, que ajuda a trobar-se a gust amb un mateix . Els nostres productes tenen la garantia farmacèutica, estan fabricats per farmacèutics i tenen un preu molt raonable. Són productes pensats per tenir cura de la pell des de la visió professional farmacèutica. Vaig començar amb quatre productes i actualmente ja en tenim quasi cent.  Després molts anys treballant dur per tirar la marca endavant, ara n’estem molt orgullosos del camí recorregut, gens fàcil.

Quan vam començar partiem de zero però ens van començar a comprar els productes perquè confiaven en nosaltres. Aquest va ser l’única causa a l’inici. Després, l’eficàcia i la honestedat de les nostres propostes van aconseguir que la gent repetís fins aconseguir els clients fidels que tenim avui en dia. Personalment, estic molt satisfeta d’aquesta línia pròpia i per això fem un pas endavant obrint la nova botiga online, on trobareu tots els productes que podreu comprar de la manera més còmode.

Cristina Casas, farmacèutica.

Comparteix