LLET DE CABRA

El passat 21 de setembre vam fer una xerrada informativa a la farmàcia sobre els avantatges d’alimentar els nostres fills amb llet de cabra. És un tema del qual es parla molt últimament, la marca Capricare es comercialitza a Europa des de l’any 2013; la podem trobar a més de 20 països i és el resultat d’una investigació de més de 20 anys.

El principal avantatge de la llet de cabra és el seu procés de fabricació, senzill i molt natural; utilitzant el 100% de la proteïna que fa que el gust i l’olor siguin molt agradables per al nadó. A l’estómac es forma un bol digestiu esponjós i suau.

Aquesta proteïna proporciona la quantitat necessària d’aminoàcids essencials i semi-essencials exigits en una fórmula de llet infantil. Hi ha estudis que demostren la quantitat, qualitat i biodisponibilitat de la proteïna de cabra en la llet Capricare.

La llet de cabra és molt similar a la llet materna. No s’hi afegeix oli de palma (és un tipus d’oli que els nens no digereixen bé) i conserva el greix natural de la llet. Això fa que les deposicions dels nadons siguin molt més similars a les dels que estan alimentats amb llet materna.

Conté àcids grasos omega 3 i omega 6, presents de forma natural en aquesta llet. Està enriquida amb vitamines i minerals per tal d’assegurar un desenvolupament correcte del nadó. Està fabricada sense traces d’ou, gluten ni sucres afegits.

La llet de cabra està indicada per a qualsevol nadó des del naixement, especialment per als qui tenen problemes d’estrenyiment i còlics.

Per una informació més detallada, podeu consultar tota la composició i els estudis clínics a la pàgina web www.bebeinnova.com

COMPARTIR UN COMENTARÍ

La teva adreça de correu electrònic no será publicada. Els camps necessaris entan marcatas amb*