Plantes medicinals

Producte propi
T’ajudarà a: Mantenir la regularitat intestinal
Com prendre-la: Una o dues cullerades de postre de la barreja d’herbes, en infusió una vegada al dia.

T’ajudarà a: Millorar el confort en situacions d’ansietat. Contribueix a alleugerir els símptomes de l’estrès mental. Conciliar la son.
Com prendre-la: Una o dues cullerades de postre de la barreja d’herbes, en infusió tres vegades al dia. Pot causar somnolència i afectar la capacitat per doncuir o utilitzr maquinària.
T’ajudarà a: Alleugerir els símptomes de malestar i cames pesads relacionats amb trastorns venosos lleus. Millorar la picor i crémor associada a hemorroides i dels símptomes de fragilitat capil·lar cutània.
Com prendre-la: Una cullerada sopera de la barreja d’herbes, en infusió dues vegades al dia. Ocasionalment podria produir alteracions gastrointestinals lleus.

T’ajudarà a: Mantenir la línia. Controlar la gana. Incrementar l’eliminació de líquids. Facilitar la digestió.
Com prendre-la: Una o dues cullerades de postre de la barreja d’herbes, en infusió dues o tres vegades al dia.Conté cafeïna.

T’ajudarà a: Millorar el confort gastrointestinal, en situacions lleus d’espasmes, distensió abdominal i/o flatulència.
Com prendre-la: Una o dues cullerades de postre de la barreja d’herbes, en infusió tres vegades al dia.T’ajudarà a: Estimular les activitats mentals. Estimular les activitats físiques, ajuda a millorar el rendiment esportiu. Facilitar la reconstitució en estats de convalescència. Millorar en moments de fatiga, en general, i sensació de debilitat.
Com prendre-la: Una cullerada de postre de la barreja d’herbes, en infusió una o dues vegades al dia. Pel contingut elevat en cafeïna no administrar a la nit. Conté cafeïna.


T’ajudarà a: Una correcta funció hepàtica. Controlar els nivells de glucosa i colesterol. Millorar la funció digestiva. Millorar la sensació de ple, inflor i flatulència.
Com prendre-la: Dues cullerades de postre de la barreja d’herbes, en infusió dues vegades al dia.


T’ajudarà a: Alleugerir els dolors articulars. El manteniment de l’estructura de les articulacions.
Com prendre-la: Una o dues cullerades de postre de la barreja d’herbes, en infusió tres vegades al dia.

T’ajudarà a: Millorar els índex de greix a l’organisme, ajudant a rebaixar els nivells de triglicèrids i colesterol. Conté flavonoides que ajuden a inhibir l’oxidaicó de Colesterol LDL.
Com prendre-la: Una cullerada de postre de la barreja d’herbes, en infusió dues o tres vegades al dia, després dels àpats principals. Conté cafeïna.

T’ajudarà a: Millorar el lflux urinari, en afeccions urinàries lleus. Facilitar el confort intestinal amb un efecte laxant suau. En estats de pell seborreica i altres afeccions cutànies.
Com prendre-la: Una cullerada sopera de la barreja d’herbes, en infuxió fins a tres vegades al dia. Coté cafeïna.

T’ajudarà a: Millorar episodis de tos. Facilitar l’expectoració. Alleugerir situacions d’irritació oral o faríngea.
Com prendre-la: Una cullerada de postre de la barreja d’herbes, en infusió dues o tres vegades al dia, després dels àpats principals.

T’ajudarà a: Afavorir l’eliminació urinària de líquids. Prevenir la formació de litiasis renals. Millorar la retenció de líquids.
Com prendre-la: Una cullerada sopera de la barreja d’herbes, en infusió dues vegades al dia.

Contacte

Per qualsevol dubte o consulta pot comunicar-se amb nosaltres a través del següent formulari: