Els
Serveis

Deixa’t cuidar per nosaltres

La farmàcia és un espai de salut pensat per ajudar-te a aconseguir un estil de vida saludable. Et tractem de forma integral, és a dir, cuidem de tu tenint en compte tots els aspectes de la teva vida. Consulta la nostra àmplia oferta de serveis.

Atenció Farmacèutica

Anàlisis, controls, consells de salut, medicacions… a la farmàcia et fem un seguiment personalitzat del teu estat de salut, tant a nivell preventiu com curatiu, tenint en compte totes les teves circumstàncies.

Salut Natural

Per a nosaltres, la primera opció sempre és el producte natural però amb el rigor científic del criteri farmacèutic. Som especialistes en aromateràpia, homeopatia, fitoteràpia i flors de Bach.

Bellesa

Entenem que cuidar-se per fora és també cuidar-se per dins.
Disposem d’un espai de bellesa on t’assessorem de manera totalment personalitzada. Comptem amb les millors marques de cosmètica facial i corporal seleccionades amb molta cura per a garantir qualitat i eficàcia.

Família

Embaràs, postpart, primers mesos del nadó… a la farmàcia t’aconsellem en totes les etapes. T’ajudem en tot el que necessites i resolem els teus dubtes que segur que són molts en aquests moments de felicitat però també d’incertesa. I quan neixi el teu fill o filla, et regalem una canastreta amb productes per a nadons i controlem el seu creixement amb controls periòdics de pes.

Nutrició

Uns bons hàbits alimentaris integrats al nostre dia a dia formen la base per a gaudir d’un bon estat de salut. A la farmàcia et podem ajudar amb el servei d’assessorament nutricional, que et pautarà una dieta sana i equilibrada a més d’aconsellar-te complements naturals, vitamines, tractaments desintoxicants o suplements, si és necessari.

ambit-esport-farmaciacasas

Esport

La pràctica de l’esport és un hàbit de salut. El moviment físic és el millor mètode preventiu per evitar malalties. A la farmàcia tenim una àmplia secció dedicada a l’esportista, amb complements nutricionals específics, material de recuperació muscular i altres productes tonificants.

Ortopèdia

Podem gestionar les teves receptes d’ortopèdia (PAO)

Ampliem la nostra varietat en productes d’ortopèdia, per poder oferir-vos un millor servei.

Productes de qualitat i adaptats a cada necessitat.

I què és un PAO?

El metge lliurarà un document anomenat PAO (prescripció d’article ortopèdic) que és la recepta d’aquest tipus d’articles.

Si el metge et recepta una una cadira de rodes, un caminador,…
Podràs venir a buscar-ho aquí a la Farmàcia.

I si no tens aquest tipus de recepta no et preocupis perquè també et podem ajudar!