Els
Serveis

Deixa’t cuidar per nosaltres

La farmàcia és un espai de salut pensat per ajudar-te a aconseguir un estil de vida saludable. Et tractem de forma integral, és a dir, cuidem de tu tenint en compte tots els aspectes de la teva vida. Consulta la nostra àmplia oferta de serveis.

Nutrició

Uns bons hàbits alimentaris integrats al nostre dia a dia formen la base per a gaudir d’un bon estat de salut. A la farmàcia et podem ajudar amb el servei d’assessorament nutricional, que et pautarà una dieta sana i equilibrada a més d’aconsellar-te complements naturals, vitamines, tractaments desintoxicants o suplements, si és necessari.

Salut Natural

Per a nosaltres, la primera opció sempre és el producte natural però amb el rigor científic del criteri farmacèutic. Som especialistes en aromateràpia, homeopatia, fitoteràpia i flors de Bach.

Bellesa

Entenem que cuidar-se per fora és també cuidar-se per dins.
Disposem d’un espai de bellesa on t’assessorem de manera totalment personalitzada. Comptem amb les millors marques de cosmètica facial i corporal seleccionades amb molta cura per a garantir qualitat i eficàcia.

Família

Embaràs, postpart, primers mesos del nadó… a la farmàcia t’aconsellem en totes les etapes. T’ajudem en tot el que necessites i resolem els teus dubtes que segur que són molts en aquests moments de felicitat però també d’incertesa. I quan neixi el teu fill o filla, et regalem una canastreta amb productes per a nadons i controlem el seu creixement amb controls periòdics de pes.

ambit-esport-farmaciacasas

Esport

La pràctica de l’esport és un hàbit de salut. El moviment físic és el millor mètode preventiu per evitar malalties. A la farmàcia tenim una àmplia secció dedicada a l’esportista, amb complements nutricionals específics, material de recuperació muscular i altres productes tonificants.

Atenció Farmacèutica

Anàlisis, controls, consells de salut, medicacions… a la farmàcia et fem un seguiment personalitzat del teu estat de salut, tant a nivell preventiu com curatiu, tenint en compte totes les teves circumstàncies.