Descobreix els avantatges de comprar en aquesta farmàcia:

 

  • Premiem la teva fidelitat amb la Targeta ecoceutics per a clients preferents i et lliurem un xec regal de benvinguda de 2€ que podràs fer servir en la teva propera compra.
  • Et donem la benvinguda al Club Ecoceutics, un cop siguis posseïdor/a d’una targeta client tindràs beneficis en la compra de productes de parafarmàcia, descomptes, avantatges, promocions especials i informació sobre temes de salut. targeta-client-farmacia-cristina-casasTambè podràs consultar tota la informació sobre les teves transaccions, punts i xecs descompte a www.ecoceutics.com.
    • Punts descompte. El 30% de l’import de les teves compres de parafarmàcia es transformen en punts per aconseguir xecs que podràs descomptar a les farmàcies associades. Cada 30 punts rebràs un xec descompte de 3€.
    • Xecs regals. Periòdicament rebràs un xec per descomptar de les compres de parafarmàcia, en compres superiors a 10€, que facis a la farmàcia. El valor del xec estarà en funció de les compres de parafarmàcia que hagis realitzat en aquest període.
  • Cuidem de les noves mares. Les noves mares gaudireu de l’agenda de l’embaràs, només l’hauràs de demanar a la teva farmàcia ecoceutics. Avantatges i descomptes addicionals durant el primer any (0-12 mesos) del teu nadó.
  • Revista ecovital. A aquesta farmàcia podràs obtenir una revista sobre salut, consells farmacèutics, dietes i altres temes saludables del teu interès.
  • Acumula Bonus RACC. Si tens la targeta del RACC, per cada 9€ de compra en parafarmàcia tens 1 Bonus RACC.

 

Sol·licitar la targeta client

Si encara no la tens demana-la aquí i gaudeix dels beneficis de ser del Club Ecoceutics!

 

QUANTES PERSONES VIUEN A CASA TEVA?

Avis legal
D’acord amb el que disposa la Llei 15/1999, de protecció de dades de caracter personal, I’informem que mitjançant I’emplenament d’aquest formulari les seves dades personal s quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de titularitat d’ECOCEUTICS, S.L., amb la finalitat de poder-Ii mantenir informat, també per mitjans electrònics i telefònics, sobre promocions, descomptes i novetats del seu interès. Mitjançant I’emplenament d’aquest formulari, ens autoritza expressament perquè tractem les dades de salut que hi hagi consignat i perquè puguem comunicar les seves dades a les farmàcies associades a ECOCEUTICS, S.L., amb la finalitat que puguin gestionar el seguiment i control d’incompatibilitat entre els medicaments que consumeixi, informar-Ii de I’estat de les seves comandes, ja sigui mitjançant SMS, e-mail o correu ordinari i mantenir-li informat sobre els seus productes o serveis mitjançant els mitjans indicats. Permanentment pot consultar el llistat de totes les farmàcies associades a ECOCEUTICS S.L awww.ecoceutics.com. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades mitjançant correu electrònic dirigit a info@ecoceutics.com, o escrit dirigit a Av. Diagonal, 472-476 esc. A 1r 2a, 08006 Barcelona.