Farmàcia
Online

Descobreix la línia de productes Farmàcia Cristina Casas

Desenvolupem la nostra pròpia línia de dermocosmètica que compta amb el rigor científic de ser un producte farmacèutic. Ara ja els podeu comprar online i us els portem a casa.

Dermocosmètica eficaç i honesta

La salut és un tot, i així entenem la línia de dermocosmètica Farmàcia Cristina Casas. Volem donar solucions a totes aquelles persones que volen cuidar-se amb productes respectuosos per al seu cos i que els ajudin a mantenir un bon estat de salut.

Descobreix les línies facial, corporal, masculina, capil.lar i solar de Farmàcia Cristina Casas, amb productes formulats i fabricats per farmacèutics amb una mirada integrativa de la salut.

Per formular els nostres productes anem a buscar els principis actius a la natura, com són l'àloe, l’hamamelis, la mantega de karité o el te verd, sempre de primera qualitat i, si és possible, de cultiu biològic. La natura ens aporta la solució a les nostres necessitats per la cura diària de la pell. De vegades s'apliquen de forma pura o d'altres es reformulen per aconseguir que penetrin millor a la nostra pell.
Utilitzem mètodes i fórmules d'elaboració estandarditzats per la normativa farmacèutica, perquè només així podem aconseguir resultats veritablement eficaços. Tots els components han estat escollits amb criteris farmacèutics i utilitzem només els que han demostrat la seva eficàcia i alta tolerància.
La passió per la farmàcia ens ajuda dia a dia a posar tota l'atenció en els nostres productes, des dels processos més globals fins al més mínim detall, per això les persones que utilitzen la nostra cosmètica hi confien plenament, perquè saben que funciona i compta l'aval farmacèutic.
Per nosaltres és molt important la satisfacció del nostre client, i aquesta satisfacció passa per tenir una relació qualitat-preu molt bona. Tenim l’experiència de vint anys treballant la nostra marca pròpia i n'estem plenament satisfets.

Categories

Tractament

Cercador de productes

Filter by Categorías

Categories

Tractament

Llet Corporal Rehidratant Àloe Vera

Si voleu una pell suau, hidratada i d’aspecte…
13,95

Emulsió Calmant Atòpia

Les pells atòpiques trobaran la cura que necessiten…
15,95

Fotoprotector Infantil SPF 50+

Per a nens i nadons. Aquest fotoprotector +50…
15,95

Emulsió Nutritiva de Civada

La civada és un regal per a la…
14,95

Syndet Emol·lient Atòpia

Si tens la pell atòpica, aquesta emulsió a…
11,95

Gel Hidratant d’Àloe Vera Pur…

Aquest gel excepcional, formulat amb un 98% d’àloe…
12,95

Fotoprotector Esprai Transparent SPF…

Comoditat i protecció 50+. Esprai sec, fàcil de…
15,95

Loció Reparadora PSO

Una autèntica cura per a pells descamades amb…
18,95

Llet Corporal Urea 10% Xerosi

Nutrició màxima amb aquesta crema densa amb alta…
17,95

Gel d’Algues Revitalitzant

Un dels nostres best-sellers: un gel d’algues marines…
5,95

Tractament Reductor Reafirmant

Reduir la cel.lulitis? Sí, amb aquest tractament reafirmant…
19,95

Gel Dermoprotector de Civada

El principi actiu de la civada al 10%…
9,95