Bellesa

Cuidar-se per fora és cuidar-se per dins.

A més de la nostra pròpia línia Farmàcia Cristina Casas, tenim una amplíssima oferta en marques de bellesa seleccionades amb molta cura per a oferir-te qualitat i eficàcia.

A la farmàcia hi trobaràs els millors productes de cosmètica facial, corporal, i també d’especials com els de pells atòpiques. Amb el temps hem incorporat noves marques molt interessants amb les que creiem i confiem.

El
nostre
equip

Mónica

Mónica
Rubio

Sóc la persona responsable de la línia Farmàcia Cristina Casas. M’he format en dermocosmètica i també he seguit altres cursos de formació per ampliar la visió de la cosmètica. He estudiat la formulació de la nostra pròpia línia de cosmètica, que compta amb una gama molt àmplia de productes. Me’ls conec tots, els he provat tots, he anat al laboratori a veure com es fan, com s’escull cada ingredient, i com es decideix la fórmula final.

Francis

Francis
Zamora

Sóc esteticista de formació. A la farmàcia m’he format en noves tècniques i nous productes que m’han donat una visió més àmplia de la dermocosmètica. La meva experiència i formació ajuden a trobar els tractaments més indicats per a tú, segons les teves necessitats del moment, ja que cada etapa de la vida és diferent. Us hi espero!

Els
nostres
serveis

Facial

Som especialistes en tractaments facials. Per saber quin és més adequat per a tu, et fem un diagnòstic gratuït de la pell amb el dermoanalitzador, un aparell que llegeix l’estat del rostre i que ajuda a definir exactament quins productes et van millor. A més, la nostra especialista en cosmètica ofereix tractaments individuals a la nostra cabina.

Anàlisi dermatològica

Cada pell és diferent, té les seves pròpies necessitats, i conèixer-la és el primer pas per a cuidar-la bé. A la farmàcia fem una anàlisi ràpida del teu tipus de pell amb el dermoanalitzador. És un test que es segueix en menys de cinc minuts, totalment gratuït, no cal demanar hora per fer-lo. Amb aquest aparell detectarem quin és el teu tipus de pell i podrem ser molt més precisos en les recomanacions professionals de tractaments o productes específics.

Anàlisi capil·lar

La cura capil.lar és una qüestió molt important a Farmàcia Cristina Casas.  Et fem un diagnòstic capil.lar molt complert i gratuït, per a comprovar quin és l’estat del teu cabell, des de l’arrel fins les puntes. Disposem de molts productes diferents de marques prestigioses per lluitar contra la caiguda dels cabells, enfortir-los i mantenir-los en un bon estat de salut. No és només el cabell que s’ha de cuidar, sinó també el bulb capil.lar, que moltes vegades és origen de problemes. Amb un tractament adequat amb bons productes es poden resoldre moltes situacions.

La salut també és mantenir un bon aspecte i sentir-se bé.

Dental

La salut bucodental és essencial si volem mantenir un bon estat de salut al llarg dels anys. A la farmàcia hi trobareu els productes més destacats en higiene dental, també els d’última generació. La gama de dentífrics, colutoris, raspalls i olis us ajudaran en la salut i també en l’estètica, ja que mantenir una boca sana i d’aspecte agradable és el millor consell de bellesa.

Forats a l’orella

Una persona de l’equip específicament formada és la responsable de fer forats a les orelles per arracades, en adults o en nadons, complint amb totes les garanties de seguretat i, evidentment, d’higiene.

Marques
amb les que
treballem

Productes
Farmàcia
Cristina Casas