Bellesa

Cuidar-se per fora és cuidar-se per dins.

A més de la nostra pròpia línia Farmàcia Cristina Casas, tenim una amplíssima oferta en marques de bellesa seleccionades amb molta cura per a oferir-te qualitat i eficàcia.

A la farmàcia hi trobaràs els millors productes de cosmètica facial, corporal, i també d’especials com els de pells atòpiques. Amb el temps hem incorporat noves marques molt interessants amb les que creiem i confiem.

El
nostre
equip

Mónica

Mónica
Rubio

Sóc la persona responsable de la línia Farmàcia Cristina Casas. M’he format en dermocosmètica i també he seguit altres cursos de formació per ampliar la visió de la cosmètica. He estudiat la formulació de la nostra pròpia línia de cosmètica, que compta amb una gama molt àmplia de productes. Me’ls conec tots, els he provat tots, he anat al laboratori a veure com es fan, com s’escull cada ingredient, i com es decideix la fórmula final.

Francis

Francis
Zamora

Sóc esteticista de formació. A la farmàcia m’he format en noves tècniques i nous productes que m’han donat una visió més àmplia de la dermocosmètica. La meva experiència i formació ajuden a trobar els tractaments més indicats per a tú, segons les teves necessitats del moment, ja que cada etapa de la vida és diferent. Us hi espero!

Els
nostres
serveis

Marques
amb les que
treballem

Productes
Farmàcia
Cristina Casas