Farmàcia
Online

Descobreix la línia de productes Farmàcia Cristina Casas

Desenvolupem la nostra pròpia línia de dermocosmètica que compta amb el rigor científic de ser un producte farmacèutic. Ara ja els podeu comprar online i us els portem a casa.

Dermocosmètica eficaç i honesta

La salut és un tot, i així entenem la línia de dermocosmètica Farmàcia Cristina Casas. Volem donar solucions a totes aquelles persones que volen cuidar-se amb productes respectuosos per al seu cos i que els ajudin a mantenir un bon estat de salut.

Descobreix les línies facial, corporal, masculina, capil.lar i solar de Farmàcia Cristina Casas, amb productes formulats i fabricats per farmacèutics amb una mirada integrativa de la salut.

Per formular els nostres productes anem a buscar els principis actius a la natura, com són l'àloe, l’hamamelis, la mantega de karité o el te verd, sempre de primera qualitat i, si és possible, de cultiu biològic. La natura ens aporta la solució a les nostres necessitats per la cura diària de la pell. De vegades s'apliquen de forma pura o d'altres es reformulen per aconseguir que penetrin millor a la nostra pell.
Utilitzem mètodes i fórmules d'elaboració estandarditzats per la normativa farmacèutica, perquè només així podem aconseguir resultats veritablement eficaços. Tots els components han estat escollits amb criteris farmacèutics i utilitzem només els que han demostrat la seva eficàcia i alta tolerància.
La passió per la farmàcia ens ajuda dia a dia a posar tota l'atenció en els nostres productes, des dels processos més globals fins al més mínim detall, per això les persones que utilitzen la nostra cosmètica hi confien plenament, perquè saben que funciona i compta l'aval farmacèutic.
Per nosaltres és molt important la satisfacció del nostre client, i aquesta satisfacció passa per tenir una relació qualitat-preu molt bona. Tenim l’experiència de vint anys treballant la nostra marca pròpia i n'estem plenament satisfets.

Categories

Zona d’aplicació

Tractament

Categories

Zona d’aplicació

Tractament

Àcid Hialurònic Roll-on

Un roll-on fàcil d’aplicar que tracta les arrugues,…

21,95

Ampolles Flaix

Per sentir-se amb una pell radiant amb temps…

5,95

Antitranspirant Àloe Vera Roll-on

El seu component principal és l’àloe vera de…

6,95

C-EVOLUTION Ampolles

Les dosis de vitamines que contenen aquestes ampolles…

34,80

C-EVOLUTION Crema Forte

És antiedat: preveu i repara els signes de…

27,25

C-EVOLUTION Sèrum Forte

Quan ens fem grans, comença el procés d’oxidació…

28,35

Contorn d’Ulls Antiedat Redens…

La zona del contorn d’ulls té unes necessitats…

17,25

Contorn d’Ulls Lífting Reafir…

I les arrugues del voltant dels d’ulls? Aquesta…

18,95

Contorn d’Ulls Multiacció

Un dels nostres bàsics per al contorn d’ulls…

14,95

Crema Antiedat SPF 20 Multiactiva

La falta d’aigua en les pells de més…

23,45

Crema Cura Lífting Reafirmant

Pertany a la nostra línia cosmètica reafirmant. Si…

23,65

Crema de Mans Calèndula

Una barreja d’olis i herbes amb propietats rege

4,95