Família

Cuidem de tu i del teu nadó.

Pocs moments a la vida són tan especials com el naixement d’un fill. L’embaràs, el postpart i els primers mesos de vida del nadó estan plens de felicitat i de dubtes que a la farmàcia ens agrada resoldre’t. Estem amb tu.

L’embaràs és una etapa molt especial per a una dona, també molt incerta, amb molts dubtes i algunes pors. La farmàcia vol ser un espai des d’on acompanyar-te durant tot el procés. I quan neixi el teu fill o filla, tant pel que fa al postpart com a les necessitats del nadó, també ens tindràs al teu costat per aconsellar-te. Farem els controls de pes del nen o nena i seguirem la seva evolució en aquests primers mesos. A més, et regalarem una canastreta amb productes de la farmàcia.

Els
nostres
serveis

Seguiment pes

Al néixer el teu fill o filla, la farmàcia passa a ser una segona casa per a tu i els teus. Des de la primera setmana i fins que vulguis, fem un seguiment exhaustiu del pes del nadó, amb un control clar de la seva evolució.

I com sempre, explica’ns els teus dubtes i t’aconsellarem.

Canastreta

Quan neixi el teu fill o filla, et regalarem una canastreta amb productes farmacèutics per a nadons. Hi trobaràs cremes per la pell, tovalloletes, llets, cereals, xumets…

Benvingut al món!

Infants

Som una farmàcia especialista l’atenció a nadons, nens i nenes. Hi trobaràs la millor alimentació infantil, amb gran varietat de productes, també ecològics, a més de tots els complements que els infants necessiten, com xumets i biberons.

Mares

L’embaràs és una etapa molt especial per a una dona i també molt incerta, igual que el postpart i els primers mesos de maternitat. El cos canvia i també les emocions són més intenses, i sorgeixen molts dubtes. La farmàcia vol ser un espai on acompanyar-te en tot aquest procés. Tenim tot el què el cos de la dona necessita en aquests mesos, des de cremes antiestries fins a complements nutricionals i sabem aconsellar-te des de l’experiència.

El
nostre
equip

Marques
amb les que
treballem