Família

Cuidem de tu i del teu nadó.

Pocs moments a la vida són tan especials com el naixement d’un fill. L’embaràs, el postpart i els primers mesos de vida del nadó estan plens de felicitat i de dubtes que a la farmàcia ens agrada resoldre’t. Estem amb tu.

L’embaràs és una etapa molt especial per a una dona, també molt incerta, amb molts dubtes i algunes pors. La farmàcia vol ser un espai des d’on acompanyar-te durant tot el procés. I quan neixi el teu fill o filla, tant pel que fa al postpart com a les necessitats del nadó, també ens tindràs al teu costat per aconsellar-te. Farem els controls de pes del nen o nena i seguirem la seva evolució en aquests primers mesos. A més, et regalarem una canastreta amb productes de la farmàcia.

Els
nostres
serveis

Seguiment pes

Al néixer el teu fill o filla, la farmàcia passa a ser una segona casa per a tu i els teus. Des de la primera setmana i fins que vulguis, fem un seguiment exhaustiu del pes del nadó, amb un control clar de la seva evolució.

I com sempre, explica’ns els teus dubtes i t’aconsellarem.

Canastreta

Quan neixi el teu fill o filla, et regalarem una canastreta amb productes farmacèutics per a nadons. Hi trobaràs cremes per la pell, tovalloletes, llets, cereals, xumets…

Benvingut al món!

Infants

Som una farmàcia especialista l’atenció a nadons, nens i nenes. Hi trobaràs la millor alimentació infantil, amb gran varietat de productes, també ecològics, a més de tots els complements que els infants necessiten, com xumets i biberons.

Mares

L’embaràs és una etapa molt especial per a una dona i també molt incerta, igual que el postpart i els primers mesos de maternitat. El cos canvia i també les emocions són més intenses, i sorgeixen molts dubtes. La farmàcia vol ser un espai on acompanyar-te en tot aquest procés. Tenim tot el què el cos de la dona necessita en aquests mesos, des de cremes antiestries fins a complements nutricionals i sabem aconsellar-te des de l’experiència.

El
nostre
equip

Natàlia

Natàlia
De Belza

M’encanta fer excursions per la muntanya, sobretot si vaig acompanyada del nostre millor amic, el gos. Per mi és la millor desconnexió. M’agrada l’esport, llegir i viatjar, i compartir tots aquests moments amb la família i els amics”.

Marques
amb les que
treballem