Natural

La nostra primera opció, sempre natural.

Fitoteràpia, aromateràpia, flors de bach, homeopatia… els tractaments naturals poden ser molt efectius per si sols o funcionar com a complements als tractaments amb fàrmacs. En tot cas, a la farmàcia ens hem format específicament en aquestes opcions i podem donar resposta a les teves preguntes, i oferir-te la millor solució.

Els
nostres
serveis

Plantes medicinals

Tenim un gran assortit d’infusions que poden ajudar-te a millorar un refredat, a drenar el teu cos, a relaxar-te i resoldre situacions molt diverses. Les nostres herbes estan preparades amb plantes de molta qualitat, gran part prové de cultius ecològics, i les bossetes que les contenen estan lliures de metalls.

Aromateràpia

L’aromateràpia és la utilització d’olis essencials amb finalitats curatives que recomanem com a complement d’una medicació o per resoldre una situació concreta. Es un mètode natural que es basa en l’activitat de les molècules químiques que formen els olis essencials i tenen una efectivitat provada en diversos estudis científics. A la farmàcia ens hem format en aromateràpia i en el nostre equip tenim personal expert que t’aconsellen sobre quin oli essencial necessites i com aplicar-ho, tant si tens una patologia com si només busques una sensació de benestar. Disposem d’olis essencials de màxima qualitat, d’olis vegetals per barrejar-los i també difusors.

Flors de Bach

Les flors de Bach són essències florals en forma de gotes que s’utilitzen com a teràpia natural per a reconduir un desequilibri que sovint té un origen emocional.  L’objectiu de les flors de Bach és resoldre els conflictes des de la base per tal de sanar el cos físic. Aquesta teràpia creada pel Dr. Bach fa noranta anys, s’ha convertit en un sistema molt eficaç per a tractar diverses emocions com por, desesperació, estrés o angoixa.

A la farmàcia, una especialista formada en flors de Bach t’aconsella de manera personalitzada.

Fitoteràpia

La fitoteràpia és la utilització de productes d’origen vegetal per a prevenció i tractament de malalties. Els principis actius de les plantes són molt potents i poden solventar moltes situacions de desequilibri del cos, sempre que se’n faci un bon ús. A la farmàcia tenim formació específica en aquesta disciplina i us donem els consells de salut més adequats. Es poden subministrar en infusions, comprimits o cremes.

Homeopatia

El terme “homeopatia” prové del grec homeos (similar) i páthos (malaltia). Amb l’homeopatia ajudem el cos a regular-se i a recuperar-se per tornar a l’estat de salut.  És un tractament segur que pot ser utilitzat per pacients que ja prenen altres medicaments, així com embarassades i nens. En general no presenta contraindicacions ni efectes secundaris.

El
nostre
equip

Cristina Casas

Cristina
Casas

Quan vaig començar a treballar a la farmàcia em va interessar trobar solucions als problemes de salut dels clients buscant l’equilibri de la persona, intentant que no s’haguessin de prendre tants medicaments i millorant la seva qualitat de vida. Vaig fer un Màster d’Homeopatia per la UB, i Màster de Fitoteràpia així com el curs de formació en Farmàcia Integrativa d’Aromateràpia. Em formo constantment perquè cada dia els científics saben més del nostre cos, del seu funcionament, i de com tot interacciona entre sí. Tot això m’ha ajudat a donar solucions pràctiques al dia a dia de les persones que vénen a la nostra farmàcia.

Maria Josep Martín Díaz

Maria Josep
Martín Díaz

Des de fa anys la nostra farmàcia forma part de la xarxa de farmàcies “Apoteca Natura”, especialistes en trobar solucions de salut naturals, sostenibles i conscients. A la farmàcia, jo sóc la persona responsable d’aquesta branca, per això vaig fer un curs de formació a Itàlia en Fitoteràpia. Aquests coneixements combinats amb la meva formació com a farmacèutica m’ajuden a donar el millor consell a la persona que estic atenent.

Marques
amb les que
treballem