Nutrició

La salut comença per una bona alimentació.

Uns bons hàbits alimentaris integrats al nostre dia a dia formen la base per a gaudir d’un bon estat de salut. A la farmàcia et podem ajudar amb el servei d’assessorament nutricional, que et pautarà una dieta sana i equilibrada, a més d’aconsellar-te complements naturals, vitamines, tractaments desintoxicants o suplements, si és necessari.

El
nostre
equip

Sílvia Montserrat

Sílvia
Montserrat

Sóc la Sílvia Montserrat, consultora macrobiòtica i farmacèutica, dues passions que compagino i que juntes m’han servit per trobar l’equilibri en el dia a dia. Després de més de quinze anys d’experiència en farmàcia, tretze dels quals a l’equip de la Farmàcia Cristina Casas, vaig arribar a la macrobiòtica quan buscava una nova manera d’alimentar-me. La formació de 4 anys a ESMACA (Escola Macrobiòtica de Catalunya), va significar un gir en la meva vida, fent que ara gaudeixi compartint a través de les consultes, tallers, cursos particulars i també amb la meva web, les pautes d'una alimentació més equilibrada i saludable que connecta allò que mengem amb el nostre cos i les nostres emocions. Com treballo? Faig les consultes a la farmàcia. La primera visita té una durada d'una hora i mitja. Valoro quins hàbits alimentaris tens ara i en el passat, quin estil de vida portes en l’actualitat i en el passat i quines mancances pots tenir o has pogut tenir. És important endinsar-nos en el passat per conèixer que ens està passant ara. Buscarem la millor manera d’aconseguir l’objectiu que vols. Les següents consultes tenen una durada de 45 minuts. Valoro com t’han ajudat les noves pautes i què cal ajustar. És molt apassionant i gratificant veure com només canviant els teus hàbits diaris pots fer una gran transformació!

Berta

Berta
Jorba

Em dic Berta Jorba i sóc dietista nutricionista. Just acabar els estudis obligatoris vaig endinsar-me al món de l’alimentació. Primer, estudiant la carrera de nutrició humana i dietètica per la Universitat Ramón Llull. Just acabar, volia centrar-me més en la nutrició per millorar la salut de les persones i vaig fer el Màster en nutrició i metabolisme en l’especialització de nutrició clínica per la URV i la UB. M’apassiona tractar amb les persones, per això, vaig decidir formar-me com a coach en nutrició. Des de la farmàcia m’agradaria ajudar-vos en qualsevol problema relacionat amb l’alimentació, des d’una pèrdua saludable de pes, a una hipertensió o un excés de glucosa, fins a controlar l’ansietat al menjar, entre moltes altres possibilitats de tractament mitjançant una alimentació sana, equilibrada i ajustada a cada pacient. Realitzo plans d’alimentació, dietes personalitzades i qualsevol tipus de consell nutricional.

Els
nostres
serveis

Pes natural

Comptem amb una nutricionista que et dona les pautes alimentàries necessàries per aconseguir el teu objectiu: aprimar-te, engreixar-te, regular algun desequilibri com la pressió arterial, el sucre…

Demana’ns hora i millora el teu estat de salut.

Consells nutricionals

Malgrat que una alimentació variada hauria de ser suficient per a donar al teu cos tot allò que necessita, de vegades cal un suplement de vitamines, minerals, olis…

Explica’ns el teu cas i t’ajudarem.

Marques
amb les que
treballem