Atenció Farmacèutica

Som una farmàcia activa.

Pots confiar en nosaltres per aconseguir els teus objectius de salut.

Volem saber què et passa, t’escoltem i t’ajudem. A la farmàcia et fem proves de control i prevenció, a més d’un seguiment de les teves receptes mèdiques. Som els teus aliats en temes de salut i per això et proposem solucions, començant per les més naturals, perquè volem que aconsegueixis el benestar que desitges.

Els
nostres
serveis

Farmacioles

Tenim tot el que necessites per a la teva farmaciola: de viatge a països exòtics, pel cotxe, per casa, per empreses, escoles, de primers auxilis… Només cal que ens ho diguis i te la preparem!

SPD (Servei Professional Dosificació)

Volem fer-te la vida més fàcil, per això oferim el Servei Professional de Dosificació. Ens mirem les receptes mèdiques, les organitzem i et donem la medicació pautada i envasada de forma personalitzada. Està especialment indicat per a persones que es prenen múltiples medicaments en un període de temps llarg. Trucan’s o vine a la farmàcia i t’informarem de tot.

Anàlisis i prevenció

Realitzem diverses analítiques a la farmàcia, de forma ràpida i còmoda.

Anàlisi glucosa

Controla els teus nivells de sucre.

Anàlisi colesterol

Perfil lipídic, colesterol total, HDL LDL i triglicèrids. Un factor de risc en malalties cardiovasculars.

Hemoglobina glicosilada

Valoració dels nivells de sucre mig en els últims mesos.

Test ràpid celiaquia

Detecta la malaltia relacionada amb el gluten.

Prova d’embaràs

Prova d’embaràs en orina.

Prova d’orina

Anàlisi de varis factors.

Test de flux vaginal

Per a detectar diverses patologies.

Control pressió arterial

Registre i seguiment dels valors de pressió arterial.

Test risc cardiovascular

Control de diversos factors vinculats amb les malalties del cor.

Prova VIH

Detecció ràpida del virus de la SIDA.

Test risc càncer de còlon

Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon.

Radars

Som farmàcia Radar.

Si detectem alguna persona en una situació vulnerable o desatesa ho comuniquem als serveis socials d’Igualada perquè activin un programa de protecció especial.

PIX (Programa d’intercanvi de xeringues)

Aquest programa consisteix en la distribució gratuïta a les oficines de farmàcia d’uns kits que contenen una xeringa amb la seva corresponent funda, aigua destil·lada, cotó humit amb antisèptic i un preservatiu, i l’usuari ha de retornar a l’oficina de farmàcia la xeringa usada. L’objectiu és evitar que els usuaris comparteixin les xeringues utilitzades per administrar la droga, i eliminar els consegüents problemes que se’n deriven. També aconsellem sobre prevenció i higiene, i donem suport i orientació en cas que l’addicte es plantegi alguna opció terapèutica.

Programa deixar de fumar

A la farmàcia hem desenvolupat un mètode específic per a deixar de fumar. Apliquem un programa per abandonar aquest hàbit de forma definitiva i fem un seguiment personalitzat. Cal demanar hora.

Fórmules magistrals 

És un medicament destinat de forma individualitzada a un pacient, preparat pel farmacèutic o sota la seva supervisió, per tal de complimentar exactament una prescripció mèdica detallada de les substàncies medicamentoses seguint els estrictes criteris de qualitat que exigeix l’elaboració d’un medicament i que es dispensa a l’oficina de farmàcia o servei farmacèutic.

Marques
amb les que
treballem